Ngarep > Kabar > Warta industri

Hydrating Cleansing Oil

2022-05-24

Ngilangi dandanan minangka langkah pisanan ing perawatan kulit



Banyu lan sumilir, ora lengo ing pasuryan


Lembut lan ora nggumunake


Moisturizes lan ora garing metu sawise ngumbah


Likuiditas kuwat


Ora perlu garing tangan lan rai kanthi paksaâ


Ora emulsify nalika nemoni jumlah cilik banyu (banyu rada teles), lan bakal emulsify sanalika sawise jumlah gedhe saka ngumbah.

 


Kanthi bahan emolien, macem-macem perawatan kulit

1 SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) MINYAK BIJI

2 EKSTRAK ROOT PANAX GINSENG

3 SQUALANE

4 EKSTRAK ROOT PAEONIA SUFFRUTICOSA

5 EKSTRAK GANODERMA JAPONICUM

6 EKSTRAK SAUSSUREA INVOLUCRATA



Alkohol,