Palet Highlighter
  • Palet HighlighterPalet Highlighter

Palet Highlighter

Palet Highlighter bisa diterapake ing bathuk, jembatan irung, lan dagu kanggo padhangake kabeh tampilan lan nggawe sampeyan cemlorot ing cahya neon. Kita jarang nggunakake dandanan, nanging minangka favorit seniman dandanan lan langkah sing penting ing dandanan Partai .

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Palet Highlighter


Pambuka Palet Highlighter

Wêdakakêna highlighter bisa ditrapake ing bathuk, jembatan irung, lan dagu kanggo madhangi kabeh tampilan lan nggawe sampeyan sumunar ing cahya neon.Kita jarang nggunakake dandanan, nanging iki minangka favorit para seniman dandanan lan langkah sing penting ing dandanan Partai. Sorotan bisa dicethakake sebagian lan digunakake nganggo bayangan kanggo nggawe kontur rai luwih jelas, yaiku contouring.


1. Sorotan bisa ditemtokake miturut kahanan individu. Yen sampeyan nggunakake dandanan sing entheng, sampeyan ora perlu nyorot, nanging saben wong seneng. Sawise nyorot, kulit bakal dirasakake kanthi telung dimensi lan luwih tekstur.


2. Umumé, kita nggunakake utamané kanggo padhang bagean tartamtu, kang bisa nggawe bagean katon luwih telung dimensi, supaya bagean kita kudu nggunakake iku bathuk, otot apel lan jembatan irung.


3. Posisi sorotan: Apa sampeyan isih ngerti yen sorotan bisa diselehake ing ulat sutra sing ngapusi? Nyatane, uga nduweni efek padhang. Babagan nglukis ulat sutra sing ngapusi: Nyatane, cara nggambar ulat sutra sing ngapusi pancen gampang banget. Squint mripatmu, utawa eseman, lan ulat sutra sing ngapusi bakal metu, banjur sampeyan bisa nyorot posisi iki.


Yen sampeyan isih mikir iku ora cukup ketok, sampeyan bisa Gunakake potlot alis banget lancip kanggo entheng tarik Shadow sethitik ing lying silkworm lan smudge iku. Priksa manawa ora abot banget, bakal palsu.




Hot Tags: Palet Highlighter, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China, Made in China, Murah, Diskon, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.